Sebastian Gajewski, Aleksander Jakubowski, Ustawa o organizowaniu i prowadzeniu działalności kulturalnej. Komentarz, seria Ustawy w praktyce, C.H. Beck, Warszawa 2016 (opr. Paulina Jankowska) - Jankowska, Paulina (Studia Prawa Publicznego, 2019)
Sebastian Gajewski, Aleksander Jakubowski, Ustawa o organizowaniu i prowadzeniu działalności kulturalnej. Komentarz, seria Ustawy w praktyce, C.H. Beck, Warszawa 2016 (opr. Paulina Jankowska)