Alysia Blackham, Tackling Age Discrimination against Older Workers: A Comparative Analysis of Laws in the United Kingdom and Finland (Radzenie sobie z dyskryminacją ze względu na wiek wobec starszych pracowników: analiza prawnoporównawcza regulacji w Wielkiej Brytanii i Finlandii), „Cambridge Journal of International and Comparative Law” 2015, vol. 4, no. 1 (opr. Agnieszka Narożniak) - Narożniak, Agnieszka (Studia Prawa Publicznego, 2019)
Alysia Blackham, Tackling Age Discrimination against Older Workers: A Comparative Analysis of Laws in the United Kingdom and Finland (Radzenie sobie z dyskryminacją ze względu na wiek wobec starszych pracowników: analiza prawnoporównawcza regulacji w Wielkiej Brytanii i Finlandii), „Cambridge Journal of International and Comparative Law” 2015, vol. 4, no. 1 (opr. Agnieszka Narożniak)