Sprawozdanie z międzynarodowej konferencji naukowej „W poszukiwaniu europejskiej doktryny wolności słowa”, Poznań, 10 march 2016 r. (opr. Michał Urbańczyk) - Urbańczyk, Michał (Studia Prawa Publicznego, 2019)
Sprawozdanie z międzynarodowej konferencji naukowej „W poszukiwaniu europejskiej doktryny wolności słowa”, Poznań, 10 march 2016 r. (opr. Michał Urbańczyk)