Sprawozdanie z konferencji naukowej „Administracja rządowa w terenie – problemy, szanse i wyzwania”, Wydział Prawa i Administracji Uniwersytetu im. A. Mickiewicza w Poznaniu, Poznań, 14 kwietnia 2016 r. - Staniszewska, Lucyna (Studia Prawa Publicznego, 2019)
Sprawozdanie z konferencji naukowej „Administracja rządowa w terenie – problemy, szanse i wyzwania”, Wydział Prawa i Administracji Uniwersytetu im. A. Mickiewicza w Poznaniu, Poznań, 14 kwietnia 2016 r.