Marcin Princ, Julia Wojnowska-Radzińska, Prawa i obowiązki cudzoziemca związane z legalizacją pobytu na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, Centrum Badań Migracyjnych UAM, Poznań 2015 - Jankowska, Paulina (Studia Prawa Publicznego, 2019)
Marcin Princ, Julia Wojnowska-Radzińska, Prawa i obowiązki cudzoziemca związane z legalizacją pobytu na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, Centrum Badań Migracyjnych UAM, Poznań 2015