Samokontrola oraz automotywacja studentów uczących się z wykorzystaniem metod blended learning, „The Internet and Higher Education” 2016, vol. 30 - Kotowska-Lewińska, Monika (Studia Prawa Publicznego, 2019)
Yue Zhu, Wing Au, Greg Yates, University Students’ Self-control and Self-regulated Learning in a Blended Course (Samokontrola oraz automotywacja studentów uczących się z wykorzystaniem metod blended learning), „The Internet and Higher Education” 2016, vol. 30