Dallal Stevens, Co rozumiemy przez ochronę?, “International Journal on Minority and Group Rights” 2013, vol. 20, s. 2 (opr. Agnieszka Narożniak) - Narożniak, Agnieszka (Studia Prawa Publicznego, 2019)
Dallal Stevens, Co rozumiemy przez ochronę?, “International Journal on Minority and Group Rights” 2013, vol. 20, iss. 2 (by Agnieszka Narożniak)