Ryszard Piotrowicz, Osoby ubiegające się o ochronę międzynarodową, dobra wiara i państwo, „International Journal on Minority and Group Rights” 2013, vol. 20, iss. 2 (opr. Agnieszka Narożniak) - Narożniak, Agnieszka (Studia Prawa Publicznego, 2019)
Ryszard Piotrowicz, Osoby ubiegające się o ochronę międzynarodową, dobra wiara i państwo, „International Journal on Minority and Group Rights” 2013, vol. 20, iss. 2 (opr. Agnieszka Narożniak)