Kate O’Connor, MOOCs, Idea MOOCs, polityka instytucjonalna i zmiana dynamiki rozwoju szkolnictwa wyższego, „Higher Education” 2014, vol. 68, s. 5 (opr. Monika Kotowska-Lewińska) - Kotowska-Lewińska, Monika (Studia Prawa Publicznego, 2019)
Kate O’Connor, MOOCs,Idea MOOCs, polityka instytucjonalna i zmiana dynamiki rozwoju szkolnictwa wyższego, „Higher Education” 2014, vol. 68, s. 5 (opr. Monika Kotowska-Lewińska)