Mariusz Wieczorek, Charakter prawny stosunków służbowych funkcjonariuszy służb mundurowych, Wydawnictwo Adam Marszałek, Toruń 2017, ss. 407, ISBN 978-83-8019-788-6. - Czechowski, Marcin (Studia Prawa Publicznego, 2019)
Marcin Czechowski: Mariusz Wieczorek, Charakter prawny stosunków służbowych funkcjonariuszy służb mundurowych, Wydawnictwo Adam Marszałek, Toruń 2017, ss. 407, ISBN 978-83-8019-788-6.