Sprawozdanie z Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej Prawniczych Zawodów Zaufania Publicznego „Perspektywy rozwoju samorządów prawniczych”, Toruń, 13 grudnia 2018 r. - Kuczyński, Tomasz (Studia Prawa Publicznego, 2019)
Tomasz Kuczyński: Sprawozdanie z Ogólnopolskiej Konfe-rencji Naukowej Prawniczych Zawodów Zaufania Publiczne-go „Perspektywy rozwoju samorządów prawniczych”, Toruń, 13 grudnia 2018 r.