Albert Sanchez-Graells, Prześwietlanie w poszukiwaniu zmów przetargowych w zamówieniach publicznych, „Journal of European Competition Law & Practice” 2019, vol. 10 - Różowicz, Konrad (Studia Prawa Publicznego, 2019)
Albert Sanchez-Graells, ‘Screening for Cartels’ in Public Procurement: Cheating at Solitaire to Sell Fool’s Gold? (Prześwietlanie w poszukiwaniu zmów przetargowych w zamówieniach publicznych), „Journal of European Competition Law & Practice” 2019, vol. 10, iss. 4, s. 199–211, DOI: https://doi.org/10.1093/jeclap/lpz024