Sprawozdanie z Międzynarodowej Konferencji Naukowej „100 lat Policji – historia, tradycja i teraźniejszość ”, Iwonicz, 13–14 czerwca 2019 r. - Ura, Paulina (Studia Prawa Publicznego, 2020)
Sprawozdanie z Międzynarodowej Konferencji Naukowej „100 lat Policji – historia, tradycja i teraźniejszość ”, Iwonicz, 13–14 czerwca 2019 r.