Sprawozdanie z Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej Prawniczych Zawodów Zaufania Publicznego „Odpowiedzialność dyscyplinarna osób wykonujących prawnicze zawody zaufania publicznego”, Toruń, 12 grudnia 2019 r. (opr. Karolina Rokicka-Murszewska, Tomasz Kuczyński) - Rokicka-Murszewska, Karolina; Kuczyński, Tomasz (Studia Prawa Publicznego, 2020)
Sprawozdanie z Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej Prawniczych Zawodów Zaufania Publicznego „Odpowiedzialność dyscyplinarna osób wykonujących prawnicze zawody zaufania publicznego”, Toruń, 12 grudnia 2019 r. (opr. Karolina Rokicka-Murszewska, Tomasz Kuczyński).