Gabriela Göttelová, Koncese v českém správním právu (Koncesja w czeskim prawie administracyjnym), „Acta Universitatis Carolinae Iuridica” 2020, vol. 66, no. 2 - Dąbrowski, Karol (Studia Prawa Publicznego, 2020)
Gabriela Göttelová, Koncese v českém správním právu (Koncesja w czeskim prawie administracyjnym), „Acta Universitatis Carolinae Iuridica” 2020, vol. 66, no. 2