Piotr Szudejko, Rozwój biologii i medycyny w świetle demokratycznego państwa prawnego, Seria Monografie Prawnicze, Wydawnictwo C.H. Beck, Warszawa 2019 - Jachimowicz-Jankowska, Paulina (Studia Prawa Publicznego, 2020)
Piotr Szudejko, Rozwój biologii i medycyny w świetle demokratycznego państwa prawnego, Seria Monografie Prawnicze, Wydawnictwo C.H. Beck, Warszawa 2019