Sprawozdanie z IV Konferencji Szkoleniowej i VII Poznańskiego Salonu Mediacji „Ugoda mediacyjna i koszty mediacji”, Poznań, 21 października 2020 r. - Mucha, Joanna (Studia Prawa Publicznego, 2021)
Sprawozdanie z IV Konferencji Szkoleniowej i VII Poznańskiego Salonu Mediacji „Ugoda mediacyjna i koszty mediacji”, Poznań, 21 października 2020 r. (opr. Joanna Mucha)