Sprawozdanie z VI Konferencji Szkoleniowej i IX Poznańskiego Salonu Mediacji „Rola sądu w mediacji”, Poznań, 4 listopada 2021 roku - Mucha, Joanna (Studia Prawa Publicznego, 2021)
Sprawozdanie z VI Konferencji Szkoleniowej i IX Poznańskiego Salonu Mediacji „Rola sądu w mediacji”, Poznań, 4 listopada 2021 roku