Sprawozdanie z XXII Niemiecko-Polskiego Kolokwium Prawników-Administratywistów „Ochrona klimatu jako wyzwanie dla prawa administracyjnego w Europie”, Poznań, 23–24 września 2022 r. - Lewandowski, Filip (Studia Prawa Publicznego, 2022)
Sprawozdanie z XXII Niemiecko-Polskiego Kolokwium Prawników-Administratywistów „Ochrona klimatu jako wyzwanie dla prawa administracyjnego w Europie”, Poznań, 23–24 września 2022 r.