Dawid Sześciło, Bartosz Wilk, Nadużywanie prawa do informacji publicznej w orzecznictwie sądów administracyjnych, seria Sektor Publiczny w Praktyce, Wydawnictwo C.H. Beck, Warszawa 2022 - Jachimowicz-Jankowska, Paulina (Studia Prawa Publicznego, 2023)
Dawid Sześciło, Bartosz Wilk, Nadużywanie prawa do informacji publicznej w orzecznictwie sądów administracyjnych, seria Sektor Publiczny w Praktyce, Wydawnictwo C.H. Beck, Warszawa 2022 (opr. Paulina Jachimowicz-Jankowska)