Rezarta Mataj, Odszkodowanie za szkody pozaumowne wyrządzone przez organy administracyjne w Albanii - Staniszewska, Lucyna (Studia Prawa Publicznego, 2019)
Rezarta Mataj, The Compensation of Non-contractual Damages Caused by Administrative Bodies in Albania, “Acta Universitatis Danubius. Juridica” 2016, vol. 12, no. 2 (by Lucyna Staniszewska)