Bélgica Pacheco-Blanco, Maria Jose Bastante-Ceca, Green Public Procurement as an Initiative for Sustainable Consumption. An Exploratory Study of Spanish Public Universities (Zielone zamówienia publiczne jako inicjatywa na rzecz zrównoważonej konsumpcji. Badania rozpoznawcze przeprowadzone w hiszpańskich uniwersytetach publicznych), „Journal of Cleaner Production” 2016, vol. 133 (opr. Konrad Różowicz) - Różowicz, Konrad (Studia Prawa Publicznego, 2019)
Bélgica Pacheco-Blanco, Maria Jose Bastante-Ceca, Green Public Procurement as an Initiative for Sustainable Consumption. An Exploratory Study of Spanish Public Universities (Zielone zamówienia publiczne jako inicjatywa na rzecz zrównoważonej konsumpcji. Badania rozpoznawcze przeprowadzone w hiszpańskich uniwersytetach publicznych), „Journal of Cleaner Production” 2016, vol. 133 (opr. Konrad Różowicz)