Filip Elżanowski, Prawnoprocesowa sytuacja przedsiębiorstwa energetycznego w sprawach z zakresu regulacji energetyki , Wydawnictwo Wolters Kluwer, Warszawa 2015 - Gajewski, Sebastian (Studia Prawa Publicznego, 2019)
Sebastian Gajewski: Filip Elżanowski, Prawnoprocesowa sytua-cja przedsiębiorstwa energetycznego w sprawach z zakresu regulacji energetyki, Wydawnictwo Wolters Kluwer, Warszawa 2015