Glosa do wyroku Naczelnego Sądu Administracyjnego z dnia 20 maja 2016 r., sygn II OSK 2253/14 - Zwolak, Sławomir (Studia Prawa Publicznego, 2019)
Sławomir Zwolak: Glosa do wyroku Naczelnego Sądu Administracyjnego z dnia 20 maja 2016 r., sygn II OSK 2253/14