Lech J. Żukowski, Zawód psychologa w ochronie zdrowia. Reglamentacja prawnoadministracyjna, seria Monografie Prawnicze, Wydawnictwo C.H. Beck, Warszawa 2017, ss. 274, ISBN 978-83-255-9524-1. - Jankowska, Paulina (Studia Prawa Publicznego, 2019)
Paulina Jankowska: Lech J. Żukowski, Zawód psychologa w ochronie zdrowia. Reglamentacja prawnoadministracyjna, seria Monografie Prawnicze, Wydawnictwo C.H. Beck, Warszawa 2017, ss. 274, ISBN 978-83-255-9524