Vincent Chetail, Suwerenność i migracja w doktrynie prawa narodów: intelektualne dzieje gościnności od Vitorii do Vattela - Narożniak, Agnieszka (Studia Prawa Publicznego, 2019)
Agnieszka Narożniak: Vincent Chetail, Suwerenność i migracja w doktrynie prawa narodów: intelektualne dzieje gościnności od Vitorii do Vattela.