Iwona Wrześniewska-Wal, Postępowanie przed sądami lekarskimi wpraktyce, Wolters Kluwer Polska, seria Poradniki ABC Zdrowie, Warszawa 2018, ss. 32 - Jankowska, Paulina (Studia Prawa Publicznego, 2019)
Recenzja. Iwona Wrześniewska-Wal, Postępowanie przed sądami lekarskimi w praktyce, Wolters Kluwer, seria Poradniki ABC Zdrowie, Warszawa 2018