Piotr Stępniak, Prawo do świadczeń zdrowotnych w warunkach izolacji penitencjarnej, serie Monografie Prawnicze, Wydawnictwo C.H. Beck, Warszawa 2019 - Jankowska, Paulina (Studia Prawa Publicznego, 2019)
Paulina Jankowska: Piotr Stępniak, Prawo do świadczeń zdrowotnych w warunkach izolacji penitencjarnej serie Monografie Prawnicze, Wydawnictwo C.H. Beck, Warszawa 2019.