Ryan Nunn, Gabriel Scheffler, Reglamentowanie zawodowe i ograniczenia teorii wyboru zawodu, „Administrative Law Review” 2019, vol. 4, iss. 2, s. 21–41, ISSN 0001-8368 - Staniszewska, Lucyna (Studia Prawa Publicznego, 2019)
Lucyna Staniszewska: Ryan Nunn, Gabriel Scheffler, Reglamentowanie zawodowe i ograniczenia teorii wyboru zawodu „Administrative Law Review” 2019, vol. 4, iss. 2, s. 21–41, ISSN 0001-8368