Sprawozdanie z Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej „Od Akademii Lubrańskiego do Ustawy 2.0 – nauka i szkolnictwo wyższe w polskich systemach prawnych”, Poznań, 3–4 czerwca 2019 r. - Chęciński, Remigiusz (Studia Prawa Publicznego, 2019)
Sprawozdanie z Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej „Od Akademii Lubrańskiego do Ustawy 2.0 – nauka i szkolnictwo wyższe w polskich systemach prawnych”, Poznań, 3–4 czerwca 2019 r.