Marcin Banasik, Administracyjnoprawne formy działań regulacyjnych niezależnych organów administracji publicznej, seria Monografie Prawnicze, Warszawa 2019 - Jachimowicz-Jankowska, Paulina (Studia Prawa Publicznego, 2020)
Marcin Banasik, Administracyjnoprawne formy działań regulacyjnych niezależnych organów administracji publicznej, seria Monografie Prawnicze, Warszawa 2019,