Sprawozdanie z II Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej „W kierunku nowego systemu organizowania publicznego transportu zbiorowego”, Poznań, 22 listopada 2019 r. (opr. Adrian Misiejko) - Misiejko, Adrian (Studia Prawa Publicznego, 2020)
Sprawozdanie z II Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej „W kierunku nowego systemu organizowania publicznego transportu zbiorowego”, Poznań, 22 listopada 2019 r. (opr. Adrian Misiejko)