François Facchini, L’entrepreneur comme un homme prudent, (Przedsiębiorca jako człowiek rozważny), „La Revue des Sciences de Gestion” 2007, n° 4–5 (n° 226–227) - Trela, Anna (Studia Prawa Publicznego, 2023)
François Facchini, L’entrepreneur comme un homme prudent, (Przedsiębiorca jako człowiek rozważny), „La Revue des Sciences de Gestion” 2007, n° 4–5 (n° 226–227), pp. 29–38, https://doi.org/10.3917/rsg.226.0029