Leah Ndimurwino, Michaela Jahnig, The Impact of Climate Change in the Southern African Region and Statelessness (Skutki zmian klimatycznych w regionie Afryki Południowej a zjawisko bezpaństwowości), „African Human Mobility Review” 2022, vol. 8, no. 3 - Narożniak, Agnieszka (Studia Prawa Publicznego, 2024)
Leah Ndimurwino, Michaela Jahnig, The Impact of Climate Change in the Southern African Region and Statelessness (Skutki zmian klimatycznych w regionie Afryki Południowej a zjawisko bezpaństwowości), „African Human Mobility Review” 2022, vol. 8, no. 3, s. 94–128, https://doi.org/10.14426/ahmr.v8i3.1134