José Vida Fernández, Artificial Intelligence in Government: Risks and Challenges of Algorithmic Governance in the Administrative State (Sztuczna inteligencja w rządzeniu. Ryzyka i wyzwania algorytmicznego zarządzania w państwie administracyjnym), „Indiana ournal of Global Legal Studies” 2023, vol. 30, no. 1 - Narożniak, Agnieszka (Studia Prawa Publicznego, 2024)
José Vida Fernández, Artificial Intelligence in Government: Risks and Challenges of Algorithmic Governance in the Administrative State (Sztuczna inteligencja w rządzeniu. Ryzyka i wyzwania algorytmicznego zarządzania w państwie administracyjnym), „Indiana Journal of Global Legal Studies” 2023, vol. 30, no. 1, s. 65–95, https://doi.org/10.2979/gls.2023.a886163