Staffan Himmelroos, Jean-Michel Lafleur, Magdalena Lesinska, Marco Lisi, Johanna Peltoniemi, Theresa Reidy, Daniela Vintila, Åsa von Shoultz, How framing impacts attitudes about electoral rights for non-resident citizens - Narożniak, Agnieszka (Studia Prawa Publicznego, 2025)
Staffan Himmelroos, Jean-Michel Lafleur, Magdalena Lesinska, Marco Lisi, Johanna Peltoniemi, Theresa Reidy, Daniela Vintila, Åsa von Shoultz, How framing impacts attitudes about electoral rights for non-resident citizens (Jak sposób przedstawiania treści wpływa na postawy wobec praw wyborczych obywateli niebędących rezydentami), „International Migration” 2025, vol. 63, iss. 1, e13243, https://doi.org/10.1111/imig.13243