Susan Rockey, The age imbalance in the duty solicitor scheme: exploring the role of solicitors qualifying examination costs and criminal legal aid policy (Dysproporcja wieku adwokatów uczestniczących w systemie dyżurów adwokackich: analiza roli kosztów egzaminów kwalifikacyjnych dla adwokatów oraz polityki pomocy prawnej w sprawach karnych) - Kępa, Monika (Studia Prawa Publicznego, 2026)
Susan Rockey, The age imbalance in the duty solicitor scheme: exploring the role of solicitors qualifying examination costs and criminal legal aid policy (Dysproporcja wieku adwokatów uczestniczących w systemie dyżurów adwokackich: analiza roli kosztów egzaminów kwalifikacyjnych dla adwokatów oraz polityki pomocy prawnej w sprawach karnych), „International Journal of the Legal Profession” 2025, vol. 32, iss. 3, s. 1–16, https://doi.org/10.1080/09695958.2025.2551519