Samuel L. Bray, Remedies in the officer removal cases (Środki zaradcze w sprawach odwołania funkcjonariuszy) - Kępa, Monika (Studia Prawa Publicznego, 2026)
Samuel L. Bray, Remedies in the officer removal cases (Środki zaradcze w sprawach odwołania funkcjonariuszy), „Journal of Legal Analysis” 2025, vol. 17, s. 236–258, https://doi.org/10.1093/jla/laaf012