Joe Tomlinson, The Social Side of Fair Process (Społeczny wymiar uczciwego postępowania), „Current Legal Problems” 2025, vol. 78 - Kępa, Monika (Studia Prawa Publicznego, 2026)
Joe Tomlinson, The Social Side of Fair Process (Społeczny wymiar uczciwego postępowania), „Current Legal Problems” 2025, vol. 78, s. 103– 125, https://doi.org/10.1093/clp/cuaf005