Bibliografia publikacji Prof. Witolda Klingera (1875-1962) - Paprocki, Henryk (Symbolae Philologorum Posnaniensium Graecae et Latinae, 2016)
Bibliografia publikacji Prof. Witolda Klingera (1875-1962) - opracował Henryk Paprocki