Śródmiejskie inskrypcje - Stabryła, Stanisław (Symbolae Philologorum Posnaniensium Graecae et Latinae, 2016)
This is a critical review of: Elżbieta Starek, Grzegorz Kotłowski, Łacińskie inskrypcje w kościołach Gdańska. Śródmieście, Pelplin 2015, Bernardinum, 165x235, 236 s. ISBN: 978-83-7823-636-8.