Ressenya de Josep-Anton Fernàndez & Jaume Subirana (Eds.), Funcions del passat en la cultura catalana contemporània: institucionalització, representacions i identitat - Gregori, Alfons (Studia Romanica Posnaniensia, 2016)
Alfons Gregori, ressenya de Josep-Anton Fernàndez & Jaume Subirana (Eds.): Funcions del passat en la cultura catalana contemporània: institucionalització, representacions i identitat [review of Josep-Anton Fernàndez & Jaume Subirana (Eds.): Funcions del passat en la cultura catalana contemporània: institucionalització, representacions i identitat].