Ryszard Skarzyński, Podstawowy dylemat politologii: Dyscyplina nauki czy potoczna wiedza o społeczeństwie? O tradycji uniwersytetu i demarkacji wiedzy, Temida2, Białystok 2012, ss. 354. - Janowski, Karol B. (Środkowoeuropejskie Studia Polityczne i Medioznawcze, 2012)
abstrakt