Łukasz Tomczak, Lewicowe partie polityczne w Polsce -programy, organizacja strategie, Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu Szczecińskiego, Szczecin 2012, ss. 458. - Kałużna, Joanna (Środkowoeuropejskie Studia Polityczne i Medioznawcze, 2012)
abstrakt