Wybrane współczesne nurty polskiej myśli politycznej, red. J. Kornaś, R. Lisiakiewicz, Wydawnictwo Adam Marszałek, Toruń 2016, ss. 328. - Bojarowicz, Tomasz (Środkowoeuropejskie Studia Polityczne i Medioznawcze, 2019)
Recenzja