Mniejszości narodowe a media elektroniczne. Białoruś, Estonia, Litwa, Łotwa, Polska, Ukraina, pod red. Andrzeja Sadowskiego oraz Tadeusza Skoczka - Musiał, Miron J. (Środkowoeuropejskie Studia Polityczne i Medioznawcze, 2003)
.