Katarzyna Kosowska, Rosyjski sektor naftowy wobec nowych wyzwań na rynku krajowym i zagranicznym, Wydawnictwo Księgarnia Akademicka, Kraków 2016, ss. 194. - Paszkowski, Michał (Środkowoeuropejskie Studia Polityczne i Medioznawcze, 2017)
abstrakt