Patrycja Szostok, Robert Rajczyk, Komunikowanie lokalne w Polsce. O instrumentach polityki komunikacyjnej samorządów - Piechota, Grażyna (Środkowoeuropejskie Studia Polityczne i Medioznawcze, 2019)
Wydawnictwo Gnome, Katowice 2013, ss. 175.