The European Union Safeguards Human Rights and the Ongoing Process of Militant Democracy in the Member States: Book review: Stanisław Adam Paruch, Efektywność ochrony praw człowieka Rady Europy i Unii Europejskiej, Wydawnictwo Adam Marszałek, Toruń 2019, pp. 483. - Rezmer-Płotka, Kamila (Środkowoeuropejskie Studia Polityczne i Medioznawcze, 2023)
-