Baltic-Black Sea Regionalisms. Patchworks and Networks at Europe’s Eastern Margins, eds. Olga Bogdanova, Andrey Makarychev, Springer, Cham 2020, ISBN 978-3-030-24877-2, pp. 249. - Woźniak, Martyna (Środkowoeuropejskie Studia Polityczne i Medioznawcze, 2021)
Recenzja